Vem är vi?

Mina tankar är jag. 

Mitt syfte är förståelse. 
Min vision är att förmedla vad jag vet och kan. 

Innan Du dömer, innan Du yttrar dig om något så vill jag att Du återgår till ditt inre, till dina tankar och utgår därifrån. Känn det du säger. Vi människor gör så mycket fel mot varandra, och det är en effekt av vad vi känner inför oss själva. Tänk på det. Du återspeglar vad du tänker och känner genom att handla. Varje dag. Och det är lätt att vara efterklok. Det ska inte behöva vara så. Du behöver bara vara medveten.

Känslor är en fantastisk gåva och förmåga Du har som talar om för Dig vad Du tänker. Effekten av det blir din handling. Det finns två sorters känslor; bra känslor och dåliga känslor. Du kan känna skillnad mellan dem eftersom den ena sorten får dig att må bra och den andra får dig att må dåligt. De dåliga känslorna är känslor som nedstämdhet, ilska, bitterhet och skuldkänslor, som inte hjälper dig känna dig stark. Det bra känslorna får dig att må bra. Upprymdhet, glädje, tacksamhet och kärlek. Du kan känna så varje dag, det är ditt val. Du bestämmer! När du gläder dig åt de goda känslorna drar du automatiskt till dig fler goda känslor och det som får dig må bra.

Du väljer hur du mår, du är det du tänker. Vad du tänker är precis det du känner, och dina handlingar är den slutliga effekten. Så är det. Så när du känner något tänk på vad du tänker och rätta till det. Du kommer må precis som du vill.

RSS 2.0